Wednesday 29 August 2012

Ilyen is van?!

Ma kétszer is megtörtént a csoda! A délután három órás etetésnél jártunk. Ettünk, olvastunk, majd a ringatós fázisnál sehogy nem akartunk lekapcsolni. Minden áron meg akartuk mászni a megmászhatatlant. Vörmiztünk rendületlenül. Egy idő után anyu már ráunt a dologra. A pelus tiszta, a pocak tele, olvastunk is, ásítozunk is, hol a probléma!? Elfáradva a seggrázástól betettem a kiságyba, benyomtam cum-cumot, betakartam, hogy egy percre a mosdóba mehessek, hogy anyu is szobatiszta maradjon. WC lehúz, kéz megmos, megtöröl, mosdóból kiér, és mit lát, sleep-like-an-Angel! Délután hatkor eljátszottuk ugyanezt. És mindkétszer aludtunk is egy-másfél órát!!

A másik mai meglepetés, a thumbs-up! Eddig hiába pöcköltem ki a hüvelykujját, hogy nyammogni tudjon rajta, mindig visszazárta és többedmagával gyömöszölte a szájába. Ma betalált kifeszített tumbival. Kicsit megrágcsálta, kivette, betette, de azért cumcum maradt a haver.

Egyre hosszabban játszik a kezeivel. Össze-összegubancolódnak az ujjacskák, ilyenkor meg is lepődünk (ki ez, mi ez), de egy vállrándítás után már folytatjuk is a kézkulcsolgatást.

Este nyolctól hajnali kettőig ment az alvás ez alkalommal is, igaz, utána napközben be is pótoltuk a kimaradást, kétóránként jó étvággyal tejecskéztünk.

Besokalltam (másodjára) a pumpál - mosogat - sterilizál - (be)hűt - (fel)melegít - [kaja] - mosogat - sterilizál és a (fel)forral - (le)hűt - elkészít - (ki)hűt - (be)hűt - (fel)melegít - [kaja] - mosogat - sterilizál mókuseréktől. A mumpa sem kímél, hát olyan mindegy hogy hol potyognk a könnyeim. Azaz mégsem, olyan jól áll a szájában a cici!! Egy hét kihagyás után minden gond nélkül vette a szájába, mintha csak abból evett volna három órával azelőtt. Kaja előtt cici, aztán jöhet az üveg. Kaja után lehetőleg pluszban pumpa.

A mai terméshozam:
• 02:00 - 85 ml B + 45 ml J
• 07:30 - 65 ml B + 60 ml J
• 16:00 - 50 ml B + 55 ml J
• 22:30 - 75 ml B + 60 ml J
Totál: 495 ml (napi szükséglet 64.7%-a)

No comments: