Thursday 6 September 2012

Az első pedikűr

Az esti nyolc órás 'top up'-ra (ha hívhatjuk így a 110 ml-t) éjjel egykor egy 100 ml elégnek bizonyult. Majd egy újabb öt óra szunya következett és csak reggel hatkor lettünk újból éhesek. Kilenckor 130 ml, délben szintén 130 ml tejecske fogyott. Feneketlen hordócska! Jó étvágy, jó egészség.

Valamelyik nap anyós azt kérdezte, hogy És, eszik már? Persze, a rántott csirkecombot most is ott lengeti a kezében! Meg, hogy adunk-e neki teát, hogy igyon. Mert a tejet rágni kell?? Meg 'mézes cumi' és társai. Persze, pálinkás kenyeret neki!

A 'tummy time' továbbra is eljátszható. Vígan tartja a kis fejét, az élére állított tenyerem szépen alá is fér.

Markolássza a ruhámat, a börpirongyot, a takarót, de még a fülemre is úgy rászorított, hogy azt hittem leszakítja! Újabban dörgöli a kis orrát a nyakamhoz, ha börpire várunk.

Boots-Essentails-Baby-Emery-Boards
Boots Essentails Baby Emery Boards
  
Meg volt az első pedikűr is. Hiába a szokásosnál (jóval!) telibb tank, az etetési idő nem elnyújtható. Olyannyira felzaklattuk magunk atazon, hogy mami nem hajlandó 130 ml elfogyasztása után két óra elteltével újból etetni, hogy a kajcsi végére kiütöttük magunkat. Gonosz mami meg, megragadva a mupiságot, levágta az amúgy folyton járó tapikák körmeit.

Azok a hurkás combikák!!

A mai terméshozam:
• 01:20 - 55 ml B + 50 ml J
• 08:20 - 85 ml B + 75 ml J
• 14:20 - 75 ml B + 70 ml J
• 21:00 - 75 ml B + 70 ml J
Totál: 555 ml (napi szükséglet 72.5%-a)

No comments: