Saturday 1 September 2012

Jobbra, balra, fel, le

Olyan kis aranyos, amikor a kiságya felé hajolunk és izgatottam (két kis kezét az arcához felhozva majd lengetve) vigyorog! Gyönyörű baba! Alig várom, hogy bújjon már hozzám, belefúrja a kis buksiját a nyakamba, átkarolva azt.

A délutáni játszás java azzal telt, hogy jobbra, balra, jobbra, balra forgatta a kis fejét miközben a hátán feküdt a nagy ágyban. Mi az egyik oldalon voltunk, az élénk színű, recsegő, csörgő játékok meg a másikon. Mintha mondani akarta volna, hogy 'Nézzétek, mennyi szín meg forma!' vagy hogy 'Látjátok, látjátok, hogy tudom már forgatni a fejem!', vagy csak egyszerűen élvezte, hogy ott is erősödik az izom, vagy épp gyakorolt. Két-három másodperc egyik oldalt, majd ugyanennyi rövid idő a másik oldalon, és vissza, meg oda, meg vissza. A kiadós nyaki torna után volt is alvás.

A pelenkázó tetején meg azt játszotta, hogy a sarkával kukacolta el magát a végére, pillanatok alatt. Ő felkúszott, én lehúztam, ez persze remek alkalmat adott, hogy ismét feltornázzuk magunkat.

Alváshoz benyomtam cum-cumot. Azzal a laza mozdulattal repült is ki, helyére a bal tumbi keült. Cum-cum, a munkanélküli.

A mai terméshozam:
• 03:20 - 72 ml B + 68 ml J
• 13:00 - 100 ml B + 90 ml J
• 22:45 - 105 ml B + 75 ml J
Totál: 510 ml (napi szükséglet 66.6%-a)

No comments: